iPhone 7 ne zaman çıkacak , Özellikleri Neler
iPhone tutkunları merakla iPhone 7'nin çıkmasını bekliyor. Peki, İphone 7 ne zaman çıkacak kesin bir bilgi var mı? İşte İphone 7 hakkında merak edilenler...

iPhone 7 ne zaman çıkacak? iPhone  tutkunları büyük bir merakla İphone 7'yi bekliyor. İşte iphone 7 özellikleri ve son detaylar...

Apple iPhone 7 çıkış tarihinin 2016 Eylül ayı ortalarında olması bekleniyor. Akıllı telefonlarda olan batarya sorunu iPhone 7 ile çözülecek gibi. Wireless charging özelliğne yani kablosuz şarj özelliğine sahip olacak.4.7 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. İphone 7'nin aynı zamanda 5 GB Ram kapasitesine sahip olduğu söyleniyor. 16, 64, 128 GB kapasiteli boyutlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor. iPhone 7'i için şu an fiyat tahmini yapmak zor, çünkü bu özelliklerin yanında başka ne gibi özelliklerin kullanılacağı belli değil. Kullanılan özellikler fiyatları arttırır.

4 inç'lik yeni model

Verilen bilgilerde dikkat çekici bir nokta ise Apple'ın Eylül için 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığı yönünde. iPhone 6 ve 6 Plus lansmanından kısa bir süre sonra ortaya 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes'ın kaynakları da Apple'ın tek elle kullanıma önem veren ve 4 inç'ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.

İPHONE 7 İÇİN BEKLENEN TEKNİK ÖZELLİKLER

Safir Kristal Cam Ekran
2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri gerçek olmadı. Ve görünüşe göre, birçok iPhone kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizldiği yönünde şikayeti var. 2014 yılında Apple firmasının safir cam üreten bir şirket ile anlaştığı söylentileri çoğaldı. Bu nedenle, Apple'ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kablosuz Şarj

Kablosuz Şarj özelliği Android cihazların bir çoğunda ve Samsung'un yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S6'da mevcut olacak. Bu nedenle, Kablosuz şarj özelliği herhangi bir benzer akıllı telefonlarda bulunuyorsa bu, Apple iPhone 7'ye bir katma değer olacaktır.

Geliştirilmiş Pil Ömrü

Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone'ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.

Mükemmel Ekran Çözünürlüğü

Samsung telefonlar ile Apple cihazları karşılaştırdığımızda, Samsung cihazların üstün çözünürlük farkı her zaman göze çarpıyor. Teknoloji devi Apple, iPhone 6 Plus modelinde ilk Full HD cihazını sundu. Bu nedenle, önümüzdeki Apple iPhone 7 modeli Quad HD ekrana sahip olabilir.

Force Dokunmatik Ekran
iPhone 7, Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.
Not: iPhone 7'ye ait veriler yabancı kaynaklardan derlenmiş olup gerçek verileri kapsamamaktadır.

İphone 7 su geçirmez mi olacak

iPhone 7’nin tanıtılmasına daha uzun bir süre var; ancak telefona ilişkin sıcak gelimeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce iPhone 6  için de benzer durum yaşanmış ve telefonun aylar öncesinden tasarımı ve teknik özellikleri sızdırılmıştı.

Apple’ın bir sonraki telefonu iPhone 7’ye dair yeni bilgiler Çin’den geldi. Öncelikle iPhone 7 için bileşenlerin %30-35’ini Catcher Technology firması karşılayacak. Firmanın gelecekteki satışlarını analiz eden bir analiste göre iPhone 7’de suya dayanıklı bir kasa kullanılacak. Apple’ın daha önce suya dayanıklılık noktasında elde ettiği patentler iPhone 7’nin suya dayanıklı bir kasaya sahip olabileceği ihtimalini güçlü kılıyor.
 
DigiTimes tarafından da doğrulanan gelişmeler arasında Apple’ın iPhone 7’de anten çizgilerini kaldıracağı iddiaları da yer alıyor. Apple’ın bu noktada anten çizgilerini gizlemek için yeni bileşik malzemeler temin edeceği konuşuluyor.
 
En iyi kameraya sahip akıllı telefonlar!
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bazı haberlerde ise Apple’ın iPhone 7’de kulaklık girişini kaldırmaya hazırlandığı iddia edildi. Yine şirketin gerçekleştirdiği bir patent başvurusuna göre iPhone 5’le birlikte kullanıma sunulan  Lightning portu artık sadece şarj ve veri aktarımı için değil, aynı zamanda kulaklık için de bir bağlantı yuvası haline gelecek.

Devir Patent Tescil Ofisi.
Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, 'Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması’ başvurularının başladığını duyurdu. Asan, 2021 yılının ilk 6 ayında kuruma yapılan fikri mülkiyet başvurularının da arttığını bildirdi.Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması başvurularının başladığını açıkladı. Prof. Dr. Asan, yarışmanın hedef kitlesinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim gören üniversite öğrencileri olduğunu söyledi. Prof. Dr. Asan, bu yarışmayla öğrencilerin öncelikle patent konusunda farkındalıklarını artırmayı; bunun yanında da patent araştırması ve patent başvurusu yapma konularında bilgi ve tecrübe kazanmalarını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti. Asan, 2017’de düzenledikleri ilk yarışmaya 101 farklı üniversiteden 518, 2019 yılındaki 2’nci Patent
Devamı »

bloglar

Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Orta öğretimde patent atağı
Patent başvuruları geçen yıla göre yüzde 16 arttış gösterdi
Türkiye uluslararası patent başvuruları artış oranında dünya birincisi oldu
Koronavirüse karşı patent başvuruları
Yapay zeka patent alamadı
Devir Patent Tescil Ofisi Data Center Expo Eurasia Fuarına Katılıyor
Yaratıcı fikirleri teşvik eden belge: Patent
Devir Patent