Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Çiftçiye bedava elektrik üreten güneş santrali
Çiftçiye bedava elektrik üreten güneş santrali

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TÜRKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATARAK, TARIMSAL SULAMADA ÇİFTÇİNİN ENERJİ MALİYETİNİ SIFIRLAMAK ÜZERE DÖŞEMEALTI’NDA GÜNEŞ TARLASI KURUYOR. 600 KW GÜCÜNDEKİ İLK GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİNİN İHALESİ 3 ŞUBAT’TA YAPILACAK.

Antalya Büyükşehir Belediye, tarımsal sulamada kullanılacak enerjiyi ücretsiz sağlamak üzere Döşemealtı’nda güneş tarlası kuruyor. 4 ayaklı projenin ilk güneş santrali 3 Şubat’ta ihaleye çıkıyor. Mayıs sonunda tamamlanması beklenen proje ile sulamalı tarım yapan çiftçinin en büyük maliyetlerinden olan elektrik, artık bedava olacak.

Tarımsal sulama ile ilgili seçimden önce kooperatiflerin ve sulama birliklerinin sorunlarını ortadan kaldıracakları sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Türel, Türkiye’de ilk kez güneşten enerji elde etmek suretiyle bu birliklerin elektrik maliyetlerini sıfırlayacaklarını söyledi. Türkiye’ye örnek çevreci bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluk ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Türel, “Verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Döşemealtı’nda mülkiyeti belediyemize ait 33 bin metrekarelik alanda 4 etap halinde yıllık 2.7 megavat enerji üretecek güneş enerji santrali kuruyoruz. Bunun birinci ayağını oluşturan 600 KW gücündeki ilk enerji santralinin ihalesini gelecek hafta yapıyoruz. Proje tamamlanıp enerji temini yapınca isteyen birlikleri Büyükşehir olarak devralarak, enerji maliyetini sıfırlayacağız. Tarımsal sulamayı çiftimizin üzerinde yük olmaktan kurtaracağız”  diye konuştu.
Devir Patent Tescil Ofisi.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili