Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Other Services » Web Tasarım ve Yazılım Hizmetleri

Kurumsal ve Yönetilebilir Web Siteleri

 

Başta kurumsal bilgileriniz olmak üzere firmanızın sunduğu hizmet veya ürünleri yerelde ve uluslararası pazarda kolaylıkla tanıtmanıza yardımcı olacak web teknolojileriyle internette de prestijinizi garanti altına almaktayız.

Günümüzde marka ve patent uygulamalarının önemi kadar firmanızı pazara yansıtan web sitenizinde büyük önemi bulunmaktadır. Bu sebeple Google, Yahoo ve Yandex gibi arama motorlarında firmanız yada ürünleriniz arandığında müşterilerin sizlere ulaşmasını sağlayan birçok teknoloji konusunda sizlere kurumsal çözümler sunmaktayız.


 

Web Yazılım Hizmetleri

Sektörünüze özel, ticari işleyisinizi kolaylaştıracak web tabanlı yazılımlarla sizlere profesyonel hizmet vermeye devam etmekteyiz.

 

Yazılımlarımız

 

Bayi Sipariş ve Ön Muhasebe Yazılımımız (TREEBAYİ)

Bayi sipariş sistemi, ürünlerinizi şifreli bir şekilde toptancı veya bayilerinize sunarak, müşteri sınıflarınıza özel fiyat ve ödeme yönetemiyle sipariş almanıza olanak verir. 

Bayi sipariş sistemi ile müşteri ödeme riskine göre dilerseniz kredi kartı ve diğer ödeme yöntemlerini kullanabilir, dilerseniz limit sınırlaması yaparak açık hesap tahsilat yapabilirsiniz. Bayi Sistemi ile Detaylı stok, Borç - Alacak, Çek / Senet takibi ve Kar / Zarar raporları gibi birçok ön muhasebe işlemlerini kolaylıkla yönetebilirsiniz. 

Müşterilerinizin mağazanıza gelmeden online olarak siparişlerini vermelerini sağlayabilir, tüm risklerinizi ve ön muhasebenizi kontrol altına alabilirsiniz.

 

Depo Stok Takip Yazılımı (TREEDEPO)

Depo stok takip sistemi ile depolarınızdaki tüm ürünleriniz kontrol altında.

Sınırsız depo ve ürün yönetimi sağlayan TREEDEPO yazılımımız, detaylı stok durum raporlarıyla tüm giriş ve çıkışlarınızı analiz etmenize olanak sunmaktadır.

 

Size özel yazılım çözümleri sunmamız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

 

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili