Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Dubai ve BAE de Marka tescili
Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubaide Marka Tescili 

BAE Madrid Protokolüne akit ülke olmadığından buraya ihraç ve satışı yapılan ürünlerin markalarının burada muhakkak tescil edilmesi gerekir. Aksi halde ürünüzünü buraya pazarladıktan sonra markanızın ve hatta ambalajlarınızın taklit edilmesi kaçınılmaz bir durumdur.
Marka ve patentlerin korunması konusunda BAE’de ilgili kanunların yaptırımcı özelliklerinin olmasına rağmen bu gibi durumlar söz konusu olabilmektedir.
Ticaret ve markanızı güven altına almak ve olası bir ihlal halinde kolayca hakkınızı kanuni yollardan aramak için marka ve diğer ticari isimlerinizin burada BAE’nde tescil edilmesi iktiza eder.
Temmuz 2002 yılında çıkarılan BAE Fikir Eserleri Kanunu, yazarlara kayda değer bir koruma sağlamaktadır, kanun ayrıca bilgisayar programları, software, database ve diğer digital çalışmaları da kapsamaktadır.
Korsana karşı mücadelede BAE başarılı bir ülkedir. Son verilere göre Ortadoğu’da korsan software konusunda en ciddi önlem alan ülkedir BAE.

Devir Patent Tescil Ofisi olarak markanızın yurtdışında da yanınızdayız.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili