Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Giyilebilir cihazların güvenliği için güçbirliği!
Akıllı saatler, egzersiz takip cihazları ve ödeme bilekliklerinin 2020 yılında, yılda 500 milyar dolar tutarına karşılık gelecek şekilde 5 mobil ödeme işleminden 1’ini gerçekleştirmesi bekleniyor. Bu nedenle WISeKey ve Kaspersky Lab, bu cihazların siber saldırılar için değeri artan bir hedef olmasının kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. Bu iki şirket, kimlik denetimi ve veri şifrelemeyi yeni giyilebilir cihazlara derinlemesine entegre edecek ve finansal verileri güvenli bir şekilde iletmelerini ve değiştirmelerini sağlayacak teknolojiyi geliştirmekte olduklarını duyurdular.

wisekey-kaspersky-FBNesnelerin İnterneti olarak bilinen cihazlar arasında etkileşim, iş ve tüketici ortamını değiştirmeye hazırlanıyor. Sadece bağlanabilir cihaz pazarının bir yıl içinde %35 oranında büyüyeceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte birçok bağlantılı cihaz ve alıp verdikleri veriler endişe verici boyutlarda korumasız ve bu durum her geçen gün daha fazlası ödemelerde kullanıldıkça ciddiyetini artırmakta.

Bulgari gibi birinci sınıf saat üreticileri halihazırda WISeKey’in patentli WIS.WATCH güvenlik yazılımını bağlantılı cihazlarına entegre etmiş bulunuyor. Bu yazılım bir müşterinin kendi cihazını, akıllı telefonlar gibi diğer cihazlara bağlamak veya uygulamalar, kişisel bilgiler ve güvenli bulut depolamaya erişim sağlamak için güvenli bir şekilde tanımlamasını ve kimlik denetimi yapmasını sağlıyor.

Yeni ortaklık sayesinde Kaspersky Lab’ın mobil cihazlar için güvenli yazılım geliştirme seti bu çözüme eklenecek ve yeni bir güvenlik katmanı oluşturarak ultra güvenli mobil ödemelerin yolunu açacak.

Devir Patent Tescil Ofisi. 
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili