Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Juvo ile Uyku Düzeninizi İyileştirin


Uyku, sağlıklı bir gün geçirmek için en büyük etken. Peki, uykunuzu nasıl düzene sokabilirsiniz? Juvo ile uyku düzeninizi ve kalitesini takip etmek artık çok kolay.

Juvo ile birlikte uykunuzu kolayca izleyebilir ve düzene sokabilirsiniz. İçinde bulunan sensörler ile değerlerinizi gerçek zamanlı ölçüp, WiFi ile birlikte bağlı olan mobil cihazınızdan değerleri okuyabilirsiniz. Kısacası Juvo, odanızı sizin için bir uyku asistanına dönüştürüyor.

Juvo’nun özellikleri

Fiber optik şerit ile uyku döngüsünü ölçen ürün, patenti alınmış bir sensör ile birlikte kolayca her yatağın altında kullanılabiliyor. Yapabileceğiniz şeyler arasında, uykunuzun hangi aşamalarında rahatsız olabildiğinizi görebilmek, yeterli oksijen alıp almadığınıza bakmak, uyku sırasında kalp atış hızınızın ne olduğunu görmek, alarm ile en doğru zamanda uyanmak, termometre ile optimal uykı sıcaklığınızı bulmak mevcut.

Güzel bir uykunun yardımcıları arasında ışık, ısı ve sesler gibi yan faktörler bulunmaktadır. Juvo yardımıyla uygulama, size uykunuzda yardımcı olabilecek bir beyaz gürültü dinletebilir, sizi uykunuzun en hafif olduğu, doğru zamanda uyandırabilir. Basitçe sensör şeritleri yatacağınız yere seriyor ve üzerinde uyuyorsunuz. Daha sonra bütün değerleriniz gerçek zamanlı olarak ölçülüyor.

Devir Patent Tescil Ofisi.

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili