Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Kayı boyu ambleminin patenti Bilecik'e

Osmanlı Devleti'nin ilk başkenti Bilecik, Oğuzların Bozok kolundan biri olan, Osmanlı hanedanının temeli Kayı boyunun ambleminin patentini aldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı açıklamada, Bilecik ve Söğüt'ün diriliş, kuruluş ve kurtuluşun beşiği bir yerleşim yeri olduğunu kaydetti.
Bilecik'in, Osmanlı ulu çınarının kök saldığı topraklar ve Osmanlı Devleti'nin kurulduğu yer ve ilk başşehri olduğunu ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:
"Osmanlı ve Kayı denilince ilk akla gelen Bilecik'tir. Bilecik denilince de Osmanlı ve Kayı boyu akla gelir. Bundan ilham alarak Kayı boyu ambleminin marka tescilini ve patentini aldık. Türkiye'de ilk ve tek olarak Kayı boyu anıtı Bilecik'te. Eskişehir-İstanbul yol güzergahı üzerinde Bilecik'in çok önemli simgelerinden birisini yaptık. Daha yapım aşamasından itibaren geçenler burada mola veriyor, fotoğraf çektiriyor. Tarihine, geçmişine saygısını ve sevgisini göstermesi bizleri mutlu ediyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde gündeme gelen Kayı işaretinin marka tescilini belediye olarak aldığımız için ve buna ilişkin gerekli işlemleri yaptırdığımız için de son derece mutluyuz. Kayı, Osmanlı, bizim atamız, dedemiz ve Bilecik de tabii ki ata ocağı, baba ocağı. Tüm vatandaşlarımızı ata ocağına bekliyoruz." 

Devir Patent Tescil Ofisi.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili