Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Mülkiyet Hakkı ve Patent tescil İşlemleri
Eğer ki buluşunuzun ve ya fikrinizin orijinal olduğunu düşünüyorsanız yani kısacası kendinize ait olan her şey için patent alma hakkınız vardır.Devir Patent Tescil Ofisi olarak tescil işlemlerinizde uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz. Böylelikle başkaları tarafından da sizin izniniz olmaz ise kullanılmasının önüne geçersiniz. İşte böyle olan durumlara karşın marka tescili gibi seçenekler sayesinde fikrinizi korursunuz. Bu şekilde fikrinizin ve ya eserinizin size ait olduğunu da kanıtlamış olursunuz. Aynı zamanda ise kötü niyetli kişilerin çalma isteklerini ve buna yönelik eylemlerini ise karşılıksız bırakmış olacaksınız. Bu sayede hem içiniz rahatmış olacak hem de ailenizi korur gibi fikrinizi de geleceğe dair korumuş olacaksınız.

Eğer ihtiyacınız olan her sıkıntıda bir uzmana başvuruyorsanız neden bu durumda da başvurmayasınız ki? Nasıl hukuki durumlar için Avukattan, sağlık sorunları için doktordan yardım alıyor iseniz tescil içinde patent bürolarından yardım almanız gerekmektedir. Patent tescili için özellikle başvurularınızı incelikle ayarlamanız gereklidir. En iyi ve düzgün şekilde de geri dönmesini engelleyebilecek danışmanlık hizmetleriyle her daim sizinledir. Buradan da hareketle siz bekleme sürecinizde icadınızın en iyi halini patent başvurusuna sunduğunuzun garantisini verirsiniz. Yeni buluşlarınız da kendinize zaman yaratırken de tüm zaman kaybettirici olan dış etkenlerden arınmış olarak da devam edeceksiniz. Bu yüzden ise patent konu olduğunda danışmanlık hizmeti, hatta yardım almak mecburiyettir.  
Bir diğer bilindik patent alma işlemi ise tasarım konusunda alınanlardır. Tasarım Tescili demek tasarladığınız bir şeyin başka birisi tarafından ve ya izniniz olmadan bir firma tarafından kullanılamaması demektir. Bu sayede santimler boyu en ince ayrıntısına kadar tasarladığınız bir çizim ve ya bir web sitesi olsun fark etmeksizin tamamen bu tescil işlemi sayesinde sizin adınıza mimlenmiş olacaktır. Bu tescil işlemi sayesinde gönül rahatlığı içerisinde tasarımınızı insan içine çıkartabilir ve beğenilere sunabilirsiniz. Çünkü herkes bilir ki patenti alınmış bir fikir ve ya icat artık o kişiye aittir ve hiçbir şekilde çalınabilmesinin imkanı yoktur. Bundan dolayı da iş hayatının neredeyse her alnında inanılmaz derece de önemli ve gerekli bir konuma sahiptir patent konusunda hizmet sunan kuruluşlar.

Devir Patent Tescil Ofisi. 
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili