Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Reina Tanınmış Marka Statüsü Almaya Hak Kazandı.
Türk Patent Enstitüsü (TPE) ünlü gece kulübü Reina’yı ’Tanınmış Marka’ statüsü almaya layık görüldü. Bu statü ile birlikte Reina, TPE tarafından özel korunan markalar arasına girdi.
İstanbul’da eğlence sektörüne 2002 yılında giren Reina, Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen ve ayrıcalıklı bir koruma sağlayan, sadece orijinal marka özelliği taşıyan, ürünlerinde, hizmet anlayışında kalite standardını sağlayan ve tüketici tarafından bilinir olduğu kanıtlanmış markalara verilen ’Tanınmış Marka’ tescili aldı.
TPE tarafından ’Tanınmış Marka’ olarak tescillenmesi konusunda görüşlerini dile getiren Reina İşletmecisi ve ortağı Ali Ünal, “Reina gerek ülkemizde gerekse de yurt dışında marka olmuş bir mekân… İlk kurulduğumuz günden bu yana kalite çizgimizden vazgeçmeden müşterilerimize en iyisini vermenin telaşı içindeyiz. Bu kadar çalışmanın ardından ise Türk Patent Enstitüsü Reina’yı Tanınmış Marka statüsüne kavuşturarak özel koruma altına almış oldu” diye konuştu.
Müşterileri olan Reina’nın almaya hak kazandığı ’Tanınmış Marka’ tescili ile ilgili “Genel olarak tanınmış markalar; bir kişiye veya girişime sıkı bir biçimde bağlılık, güvence, kalite, reklam gücü, yaygın bir dağıtım ağına bağlı, müşteri ve diğer sübjektif ilgi ve ilişkiler ayrımı yapılmadan coğrafi sınır, kültür ve yaş farkı gözetilmeksizin aynı çevredekilerce refleks halinde beliren bir çağrışım şeklinde tanımlanabilir. Hali hazırda ülkemizde bu statüye sahip sadece 725 tanınmış marka bulunmaktadır. Yaptığımız kapsamlı çalışma ve titizlikle yürütülen tescil çalışmaları neticesinde Adres Patent danışmanlığında ’Tanınmış Marka’ statüsüne sahip olan Reina böylece özel olarak korunan markalar arasında yerini de almış oldu"

Devir Patent Tescil Ofisi..
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili