Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Tıp Alanında Devrim Gibi Buluş!
Yerli ilaç sektöründe bir ilke imza atıldı. Yeni gelişmeyle birlikte artık kemoterapinin kötü yan etkileri ortadan kaldırılacak.

Türkiye'de gerçekleştirilen yeni bir çalışma ile birlikte özellikle kanser hastalarının bundan sonraki tedavisinde çok daha rahat bir şekilde kemoterapinin yapılması sağlanacak. Kemoterapinin en önemli yan etkilerinden birisi olan nötroponin engellenmesi yapılan çalışmalar ile birlikte mümkün olurken bu sayede kemoterapinin çok daha rahat bir şekilde yapılabilmesi sağlanacak. Üstelik yan etki yaşanmadığı içinde kişilerin daha iyi ve mutlu bir şekilde kanserle mücadele edebilmesi sağlanacak.

Yerli ilaç sektöründe faaliyet gösteren bir firma tarafından yapılan bu hamle, büyük bir avantaj sağlarken tıp alanında da büyük bir ses getirdi.

Türkiye'deki özel bir ilaç firması tarafından uzun zamandan beri çalışmaların yapıldığı ve çalışmaların sonuç verdiği açıklanırken bu çalışmalar ile birlikte dünya genelindeki kanser tedavilerinde artık yan etkinin yaşanmayacağı belirtildi. Konuyla ilgili özel bir basın toplantısı yapılırken özel ilaç firmasının yönetim kurulu başkanı 9 yıllık bir Ar-Ge sürecinin ardından kullanılabilir duruma getirilen ilaç hakkında detayları paylaştı.

9 yılın ardından ürünün kullanılabilir duruma gelmesi ile birlikte büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyleyen Başkan, tıp alanında yeni bir dönemi başlatacaklarını ifade etti.

Kemoterapi gören kişilerin en önemli sorunlarından birisinin ilaçların yan etkisi olduğunu söyleyen yönetim kurulu başkanı, bundan sonraki süreç içerisinde artık böyle olumsuz bir durumun yaşanmayacağı ve hastalık ile tedavideki başarı oranlarının da artacağını söyledi.  

Devir Patent Tescil Ofisi.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili