Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Toyota'dan arabaların ön camları için arttırılmış gerçeklik patenti
Sanal gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik alanındaki gelişmeler otomotiv teknolojilerini de fazlasıyla etkileyecek. Toyota bu konuda önemli adımlar atan firmalardan biri.

Sanal gerçeklik teknolojisi ve arttırılmış gerçeklik alanında önemli gelişmelerle karşılaşıyoruz. Toyota da bu alanda rakiplerinin gerisinde kalmamak ve geleceği şekillendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Firmanın son olarak arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile ilgili bir patent aldığı ortaya çıktı.
Toyota'nın aldığı yeni arttırılmış gerçeklik teknolojisinde ön camdaki sistem size yol hakkında detaylı bilgiler veriyor. Açıklamalara göre motor kontrol modülü direksiyonun açısını ve hızını analiz edecek, ön tarafa yerleştirilmiş kamera ise şeritleri belirliyor, içteki kameraysa sürücünün bakış açısını tespit ediyor. Sonuç olarak sistem bütün bu verileri birleştirip sürücünün yolda en iyi şekilde ilerleyebilmesi için gereken bilgileri ön cama yansıtıyor. 
Örneğin arabayı hızlı sürmeye başladınız ve uzaktaki bir yere bakmak istiyorsunuz. Sistem harekete geçip bakmanız gereken yere odaklanmanız için bakış açınızı küçültecek ve ileriyi daha rahat görebileceksiniz. Autoblog'ta bu patentin son derece yararlı ve gerçekçi olduğu söyleniyor. Toyota bu teknoloji için gereken bütün parçalara sahip, ama şu an mühendisler en verimli kullanımı bulmaya çalışıyorlar.

Devir Patent Tescil Ofisi.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili