Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Türk Patent Enstitüsünden Vodafone Teknolojiye İki Ödül Birden
Vodafone, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Türk Patent Ödülleri’nde iki ödül birden aldı.

Teknoloji ve inovasyon odaklı vizyonuyla Türkiye telekomünikasyon sektörünü pek çok yenilikle buluşturan Vodafone, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Türk Patent Ödülleri’nde iki ödüle birden layık görüldü. Vodafone Türkiye çatısı altında OKSİJEN adıyla faaliyet gösteren Vodafone Teknoloji, “Patent” kategorisinde en iyi çıkış yapan 2’nci firma seçilirken, 2015 yılında gerçekleştirdiği 78 patent başvurusuyla Türkiye’de en fazla patent başvurusu yapan 5’inci şirket oldu. Vodafone’un ödüllerini Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı HASAN Süel, Ankara’da gerçekleştirilen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

“TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİ ÜRETİM MERKEZİ OLMASINI HEDEFLİYORUZ”

Türkiye’de yenilikçi mobil ve sabit iletişim teknolojileri geliştirmeye devam ettiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, “Vodafone olarak Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösterirken, inovasyon yaklaşımımızla pazara pek çok yenilik getirmeye devam ediyoruz. Yeni fikirlere ve inovatif bakış açısına verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak yeni buluşların yaratılmasını destekliyoruz. İnovatif yaklaşımımızla Vodafone Türkiye’ye ait patent başvurularını her yıl çoğaltıyoruz.

Vodafone Teknoloji’nin buluşlarıyla 2015 yılında 78 patent başvurusunda bulunarak kendi rekorumuzu kırdık ve Türkiye’nin dijitalleşmesine önemli katkı sağladık. Bu çabamızın ülkemizin en önemli kurumları tarafından ödüle layık görülmesinden mutluluk duyuyoruz. Türkiye’yi mobil ve sabit iletişimde dünya ligine çıkarma hedefiyle ilan ettiğimiz Dijital Dönüşüm Hareketi ile ülkemizin bir teknoloji üretim merkezi olması yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili