Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Ürüne Ait Üretme Ve Pazarlama Hakkı İçin Patent Alma
Yeni ürünlerin piyasaya sürülerek pazarlanması ve satışının yapılması aşamasında ürünü üreten veya bulan kişi bütün haklarına sahiptir.

Yeni ürünlerin piyasaya sürülerek pazarlanması ve satışının yapılması aşamasında ürünü üreten veya bulan kişi bütün haklarına sahiptir. Bu aşamadan hakların belgelenmesi yasal alanda da haklara sahip olunması sağlanır. Kişi veya kurumların bu haklara sahip olabilmesi için patent alması gerekir. Gerekli başvuruların yapılması için bütün evrakların toplanması ve bu şekilde başvurunun yapılması gerekir. Başvuru yapılması halinde gerekli incelemelerin yapılması ve sorun olmadığından emin olunması gerekir. Bu durumda aşama aşama ilerleme yapılarak evraklar ile ürün veya buluşun incelenmesi ile Türkiye ve dünya da ilk kez üretildiğine karar verilmesi halinde onay verilerek haklar belgelenir.

Profesyonel olarak çalışan patent bürosu bu alanda yapacağınız yurt içi veya yurt dışı başvurularda size yardımcı olmak için çalışmaktadır. Çalışmaların tamamının yapılması için bu konuda sizlere vekaletname vermeniz ile sorunsuz olarak yardımcı olunur. Evrakların hazırlanması aşamasında bütün işlemleri ekip yapacağından sizin işlem yapmanıza gerek kalmadan süreç başlatılır. Sürecin devam ettiği süre içinde işlemler siz uğraşmadan çalışanlar tarafından yapılacağından işinizde geri kalmadan sonuç almanız sağlanır. Eksik evrak olması durumunda işlemler yeniden yapılacağı için bu konuda yardım almanız bilmediğiniz bu işlemlerin daha profesyonel olarak yapılmasını sağlar. Her türlü yeni buluş veya ürün hakkının alınması için bu sürecin yeniden başlatılması ve sonuçlanması gerekir.

Yaptırılacak olan işlemler arasında patent tescili işlemleri de yer alıyor. Bu konuda daha detaylı bilgi almak isteyenler büro ile görüşme yaparak bu şekilde daha fazla bilgi ile doğru şekilde hareket edebilirler. Çalışanlar sunduğu hizmetler dahilinde yapılması gereken bütün işlemlerin eksiksiz şekilde yürütülmesi için sizlere yardımcı olmaktadır. İşlemlerin tamamlanması halinde haklar geçici bir süre için veya tamamen verilerek bu sayesinde olası sorunlar karşısında yasal olarak haklara sahip olunması sağlanır. Patent alımı ile ürünün üretim ve dağıtım hakkı kişiye tanınacağından izinsiz olarak üretilip dağıtılması durumunda kişi haklarını geri alabilir. Hakların verilmesi için onay alınması ve belgelerin çıkartılması gerektiğinde bu alanda profesyonel hizmet alınabilir. 

Devir Patent Tescil Ofisi.

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili