Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
iPhone 7 için yeni patent!
iPhone 7, Apple'ın aldığı bu yeni patente bakılırsa çok farklı bir kamerayla gelecek!

iPhone modellerinin uzun bir süredir en çok takdir edilen yanları arasında cihazın harika fotoğraflar elde edebilen başarılı kameralarının yer aldığı bir gerçek. Apple tarafından alındığı ortaya çıkan yeni bir patent, iPhone'daki bu başarılı kameraların yakın bir gelecekte çok daha iyi bir hale gelebileceğine işaret ediyor.

Yeni iPhone modellerinde arka panelde çift kameranın yer alacağı söylentisi halihazırda bir süredir ortalıkta dolanmaya devam etse de konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamıştı. 30 Haziran 2015'te dosyalandığı anlaşılan bu patent başvurusu sayesinde artık yeni iPhone'ların kameralarına dair çok daha fazla şey biliyoruz. Patentte yer alan bilgilere göre tek bir lensin arkasına iki adet kamera modülünün yerleştirilmesiyle, iPhone'un çok daha iyi odaklanma ve optik yakınlaştırma becerileri kazanacağı görülüyor. Diğer bir ifadeyle, yakınlaştırma özelliği kullanılarak çekilen kareler bu yeni patentle birlikte öncekilere göre çok daha yüksek bir kaliteye sahip olacak.

Yeni patentin getireceği diğer özellikler arasında aynı anda normal hızda ya da yavaş çekimde ve farklı çözünürlüklerde video kaydetme olanağı, yine aynı anda yakınlaştırılmış ve geniş açılı fotoğraflar çekme ve video kaydederken yüksek çözünürlüklü fotoğraflar elde etme gibi yenilikler yer alıyor.

Bütün bu işlevlerin yanında Apple'ın bu patentle birlikte "daha etkileyici bir medya deneyimi" yaratmak için gelişmiş bir yazılım üzerinde çalıştığı da anlaşılıyor. Her ne kadar bir patent bütün bu özellikleri nihayet bir Apple ürününde kesinlikle göreceğimiz anlamına gelmese de, bir süredir iPhone'un kamerası üzerinde 800'ü aşkın mühendisin yoğun bir mesai harcadağı biliniyor.
Devir Patent Marka Tescil Ofisi.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili